Sale!

Sieraden set "red Jasper"

€ 27,95 € 25,95

Sieraden set "red Jasper"

€ 27,95 € 25,95

Sieraden set bestaan de uit een ketting, armband en vergulde oorbellen.

Gemaakt met rode jaspis, jaspisijzer en verguld hematiet

Sieraden set "gaja"

€ 29,95

Sieraden set "gaja"

€ 29,95

De set is gemaakt met glaskralen, gaja kralen, facet geslepen rookkwarts en verzilverde hematiet

Gaja De voedende energie van deze steen is een krachtige genezer van emotionele pijn en wonden en helpt bij de verwerking van trauma's, ook als de bron hiervan in een vorig leven ligt. Het brengt emotionele rust en balans en helpt je open staan voor het ontvangen van liefde. Gaia steen laat je ervaren dat alles en iedereen met elkaar verbonden is en haalt barrières tussen mensen weg. Het maakt open, empathisch, tolerant en bevordert begrip en medeleven. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op klachten gerelateerd aan stress en spanningen, hoofdpijn, migraine, de ogen, het hart en de vruchtbaarheid.

Rookkwarts is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op dwangmatige en malende gedachten, piekeren, angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie. De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie. Rookkwarts beschermt tegen (elektromagnetische) straling Het is een sterk aardende steen voor gebruik tijdens of na spirituele bezigheden. Fysiek werkt rookkwarts pijnstillend, ontkrampend en ontgiftend en bevordert herstel. Het heeft een positieve werking op rugklachten, zenuwen, neuralgie, buik, heupen, bekken, benen, voeten, hoofdpijn, migraine, ischias, restless legs syndroom, de geslachtsorganen en de vruchtbaarheid van met name mannen. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

Hematiet is een sterk aardende, zuiverende en beschermende steen. Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert de aura en chakra’s en brengt hierdoor balans en brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het geeft moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde en vermindert zorgen en stress

Sieraden set "Calypso"

€ 35,00

Sieraden set "Calypso"

€ 35,00

Vernoemd naar  Griekse zeegodin Calypso Deze set is gemaakt met turkoois, lapis lazuli, witte maansteen en verzilverde oorbellen, ketting en charms. 

De set bestaat uit een armband, oorbellen en een ketting met hanger.

De maansteen is een steen met een prachtige glans die veranderd met de stand van de maan. In India wordt hij de droomsteen genoemd en staat daar dan ook nog altijd in hoog aanzien.

Het is  een steen die de innerlijke gevoeligheid versterkt, hij helpt je om weer bij je gevoel te komen als daar een belemmering leeft.

Lapis Lazuli bevordert zorgzaamheid en idealisme, maakt bewuster van eigen mogelijkheden en daarmee zelfbewustzijn en standvastigheid. Voor een opgewekte stemming en een gezonde diepe slaap.

Turkoois werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Het werkt opwekkend en geeft energie als je moe bent of je slecht voelt maar kan ook kalmerend werken als dat nodig is in een bepaalde situatie.

Sieraden set "Pallas Athena"

€ 35,00

Sieraden set "Pallas Athena"

€ 35,00

Sieraden set bestaande uit een armband, vergulde ketting en oorbellen. Gemaakt met sodaliet en vergulde onderdelen.

Vernoemd naar die Griekse  beschermgodin van handwerklieden en kunstenaars, en ze was godin van de strijd. Ze was ook godin van de wijsheid en beschermster van verschillende Griekse steden, in het bijzonder Athene

Sodaliet is een steen die inzicht in de eigen zelf geeft. Het leert haar drager trouw te zijn aan zichzelf. Geeft steun, inzicht en kracht bij het doorbreken van beperkende denk- en gedragspatronen zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Sodaliet leert hoe haar drager zich kan uiten, versterkt rationaliteit en objectiviteit terwijl het de intuïtie aan deze eigenschappen koppelt. Omdat denken geen pijnigen hoeft te zijn. De steen geeft net dat steuntje dat nodig is om de eigen mening te gaan uiten, voor jezelf te gaan staan.